Lodgen

Navnet Lauritz Lodge er inspirert av den mest kjente kvitsøybu gjennom alle tider, den internasjonalt anerkjente marinemaleren Lauritz Haaland.

Lauritz Lodge ønsker å kombinere øyas tradisjon og gjestfrihet, sammen med kunsthistorien, fyret og det historisk maritime miljøet. Dette, sammen med lodgens særpreg, representerer en av de mest unike destinasjonene kyst-Norge kan tilby.

Overnatting

Lodgen er på totalt 50 m², og rommer to soverom, ett bad og åpen løsning med stue og et velutstyrt kjøkken. Det er to queen-size-senger i hvert soverom, og en ekstra enkeltseng i det ene soverommet.

Arkitektur og interiør

Lodgen er bygget på samme tomt som Lauritz Haalands villa fra 1889, og har status som vernet eiendom.

Arkitektur og materialer som er brukt på lodgen er basert på en tradisjonell låve eller uthus fra begynnelsen av 1900-tallet.

Det høye taket og det åpne rommet gir interiøret en luftig atmosfære. Dør og glassfasaden som vender mot uteplassen og fyret gir en fantastisk utsikt og nærhet til fyret og en sterk inne-ute forbindelse.

«Vi er historiefortellere, og hovedingrediensene i alle våre historier er form, kvalitet og komfort», Dag Hjelle, eier av L.K Hjelle.

Dette ønsker også vi skal være opplevelsen av design og interiør for alle våre gjester.

Møbelpakken er levert av Haukås Møbler, Stavanger, og består av designikoner fra både Hjelle og Tonning & Stryn.

Lokalisert på Kvitsøy – nær Stavanger

Ferja til Kvitsøy går fra ferjeterminalen på Randaberg (Mekjarvik), nær Stavanger og tar deg direkte til Kvitsøy.

Stavanger sentrum kan nås med bil på 15 minutter fra ferjeterminalen på Randaberg. Stavanger lufthavn (Sola) kan nås på 30 minutter.Transport kan ordnes ved behov.