Retningslinjer for personvern og informasjonskapsler

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder for Lauritz Lodge v/Anne Berit Olsens nettsider – lauritzlodge.no. Lauritz Lodge v/Anne Berit Olsen er behandlingsansvarlig for personopplysningene som samles inn på denne nettsiden.

Lauritz Lodge v/Anne Berit Olsen samler ikke inn sensitive personopplysninger.

Personopplysninger som sendes til oss via e-post, telefon eller kontaktskjemaer vil kun bli brukt til å kontakte deg i forbindelse med din forespørsel. Informasjonen vil ikke bli brukt til andre formål enn de som er relevante for vårt forhold til deg som kunde. Som bruker av nettstedet vårt har du rett til tilgang til all personlig informasjon vi samler inn fra deg og detaljer om hvordan den administreres.

Du kan også rette, slette og begrense vår håndtering av dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Informasjon og personopplysninger kan slettes på forespørsel ved å kontakte vårt kundeservicesenter.

Kontaktinformasjon

Telefon +47 97 51 63 56 – Epost post@lauritzlodge.no
Anne Berit Olsen, Lauritz Haalands vei 2, 4180 Kvitsøy.

 

Hva er informasjonskapsler?

Lauritzlodge.no bruker informasjonskapsler som de fleste andre nettsteder. Informasjonskapsler er små, midlertidige filer som lagres på datamaskinen din for å optimalisere bruken av nettstedet vårt. Dette utgjør ingen sikkerhetsrisiko for deg, og du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til å akseptere informasjonskapsler fra denne siden. Merk at ved å endre innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren din, kan det påvirke andre nettsteder.

Lær hvordan du administrerer informasjonskapsler (Nettvett.no)

 

Cookies